JKE Robotics, S.L. - Sistemes de prevenció de col·lisions per a robots

QuickStop QS - 1500

Sensors anticolisión: regulable mitjançant un sistema pneumàtic

Fotografia de Sensors anticolisión
El dispositiu QuickStop és un detector de col·lisió regulable (dinàmicament) mitjançant un sistema pneumàtic. L'alimentació amb aire regulable assegura una pressió d'aire variable que manté el sensor QuickStop en posició rígida durant el seu funcionament normal. En el moment de l'impacte, l'obertura de la càmera de l'aire crea una caiguda de pressió detectada per un sensor que envia immediatament un senyal de parada al controlador del sistema.

Gràcies a aquest dispositiu, els utillatges costosos i els robots són protegits, els temps de parada en les línies de producció són menys llargs, i l'elevat cost de les reparacions es redueixen considerablement.

Punt d'activació regulable (dinàmicament). La possibilitat de programar el detector de col·lisió, assegura la protecció del sistema en totes les velocitats de funcionament, simplement fent variar la pressió d'alimentació del QuickStop. El punt d'activació pot així ser adaptat a les diferents condicions de funcionament del robot o de l'aplicació