GS tècnic periféricos y componentes, S.L. (Gstècnic) - Alimentadors i carregadors per a plàstics

SB Plastics Machinery Series FSB y FTB

Alimentadors monofásicos i trifàsics: amb sistema de neteja automàtica de filtre

Fotografia de Alimentadors monofásicos i trifàsics

Gs Tecnic comercialitza una àmplia gamma d'alimentadors entre els quals es troba la gamma FSB (monofásica) i FTB (trifàsica). Ambdues estan compostes d'alimentadors construïts en acer inoxidable, amb sistema de neteja automàtica de filtre, i possibilitat de controlar una vàlvula proporcional per realitzar la barreja de material verge i recuperat.

La sèrie d'alimentadors FSB està composta d'equips monofásicos d'elevades prestacions per al transport de grànul plàstic (verge i recuperat), representa la solució més idònia per a l'alimentació de premses d'injecció i extrusió. El model FSB-0, és el petit de la família, en ser un aparell de disseny molt compacte, de poc pes, i sense neteja automàtica, està bàsicament indicat per a l'alimentació de materials verges, i principalment master, en màquines de petit tonatge, i dosificadors.

Entre les característiques de la sèrie destaca: control amb microprocessador amb sinòptic, filtre en el teixit de polièster d'àmplia superfície filtrante, neteja automàtica de filtre a cada cicle de succió i té un contenidor d'acer inoxidable brillant. A més, cada model de la gamma està dotat de telemando de control (baixa comanda) per a la programació dels paràmetres, visualització en temps real de les fases de treball i dels temps. Així mateix, existeix la possibilitat de programes personals, d'utilitzar les entrades analògiques per a configuracions particulars, disposa d'una junta de descàrrega per a una millor estanqueïtat i una millora de prestacions i el nivell de soroll és de <80 dBA.

La gamma d'alimentadors a aire comprimit sèrie FSC permet el transport del grànul a través de fluidificación a aire comprimit. La temperatura de transport de material és de 80 °C. A més l'alimentador té unes dimensions reduïdes, una alarma de cara fallida i un control de microprocessador.

D'altra banda, l'alimentador Swan empra una tecnologia que, a través d'un control, a micro PLC, permet el plantejament dels paràmetres de sistema a través d'un teclat posat a l'a l'alimentador o de control remot wireless. El programa de control estàndard permet el plantejament i la visualització de l'escurrimiento dels temps de màquina i d'eventuals alarmes en el display de 5 dígits posat en el frontal de l'alimentador.