Maquinaria Termo Plásticos (MTP) - Alimentadors i carregadors per a plàstics

Moretto

Alimentadors monofásicos per transportar plàstic granulado

Fotografia de Alimentadors monofásicos per transportar plàstic granulado
L'àmplia gamma d'alimentadors monofásicos de Moretto que comercialitza Equiper s'utilitza per transportar el material plàstic en grànuls utilitzant el mètode de la depressió. Els alimentadors monofásicos de la seriï F estan construïts completament en acer inoxidable i disposen d'una vistosa alarma visual i un robust vorell en alumini presofundido. Tant el filtre en teixit com la neteja el filtre són dotacions de sèrie d'aquests alimentadors que representen una solució concreta per al transport de grànuls en curtes distàncies. Els alimentadors de la seriï F estan equipats amb una bomba de doble canal, filtre en polièster de grans dimensions, neteja filtro de sèrie i una boca de descàrrega amb junta angular.

D'altra banda, els alimentadors de la sèrie VTX/VTM es basen en el principi Venturi. Estan equipats amb una sonda Venturi que porta el material a un filtre de cicló separadors. Es tracta de màquines compactes i ideals per al transport de Master o additius en grànuls no deshumidificados. Disposen de comandament separat i el filtre d'aire de sortida és fàcilment desmuntable.

Una altra sèrie que Equiper comercialitza és la sèrie de tremuges de manteniment F- TMM per instal·lar directament damunt de les màquines, així com la seriï F- TMX, formada per alimentadors monofásicos que poden ser combinats amb les tremuges de manteniment amb base en cristall Pyrex per al tractament de materials calents. Aquesta solució, a més, permet visualitzar el material durant la fase de transformació. Les màquines estan construïdes amb materials totalment atóxicos i antioxidants.