Roegele - Alimentadors i carregadors per a plàstics

Koch

Alimentadors compactes

Fotografia de Alimentadors compactes
Els alimentadors compactes de Koch, que comercialitza Helmut Roegele, S. A, permeten mantenir l'empresa exempta de pols, no importa el que transporti, material nou o regenerat o material en pols. L'aire que és expulsat en el transport es purifica per un filtre de vel de propilè totalment hermètic i ecològic. El filtre de cartutx és despolvoreado a través d'un ala giratòria, seguint net per al següent desenvolupament.

La pols no puc sortir cap a fora, ja que fins a la base del suport està obturada amb una goma. Amb un filtre de tela per a material poc polvoriento, l'usuari pot també triar una solució més econòmica. És igual si amb un soplador col·lector de 0,8 kW o un soplador de corrent trifàsic de llarga durada, tots els alimentadors compactes són intercanviables entre si amb tots els embuts intermedis giratoris a 360°. Quan el recipient està buit, avisa a través d'un indicador de fallades.

Permet realitzar canvis de material amb elevada rapidesa ja que la tapa d'insonorització es deixa abatre sense necessitat d'eines, podent desplaçar lateralment l'alimentador.

Un dosificador i mesclador tipus G de Koch al com està acoblat un transportador de dos components. Procedint d'un recipient o d'un molí pot ser tractat el regranulado conjuntament, sense magatzematge intermedi, en la màquina. L'usuari pot, sense escalonament continu, regular per percentatges quanta quantitat de cada material ha de ser transportada. També pot elaborar un regranulado sense barrejar-ho prèviament. Un recipient mesclador s'encarrega de barrejar els materials ens sí. Així són fiables i redueixen les despeses.

Existeixen diversos models disponibles: per granulado fins a 40 kg/h, per recuperat i material en pols fins a 50 kg/h, alimentador de 2 components para recuperat i granulado fins a 50 kg/h, per recuperat i granza fins a 200 kg/h, per granza i recuperat fins a 600 kg/h i per PVC-pols, recuperat o granza fins a 800 kg/h.