Kineo Ingeniería del tráfico, S.L. - Sistemes d'identificació i control de vehicles

Sistema de control d'accessos personalizable: reconeixement de matrícula, RFID, interfonía

Fotografia de Sistema de control d'accessos personalizable
Kineo integra diferents tecnologies per adaptar-se a les necessitats particulars de cada client. Tenen exemples d'instal·lacions amb reconeixement de matrícules (davantera i posterior de tràilers), i/o RFID per a vehicles habituals, IRID per a sistemes amb inhibició de freqüències, mobles per a interacció amb l'usuaris (interfono, impressió de tiquets, lector de targetes de proximitat, escàner de codis, teclats i display, etc). Desenvolupen aplicacions de gestió d'accessos i autoritzacions o s'integren amb sistemes que ja existeixin. Total flexibilitat i cobertura nacional i internacional.

El sistema autònom de reconeixement de matrícules Kineo ANPR és un sistema de control d'accessos desenvolupat per Kineo TGT, amb la més alta tecnologia que es desenvolupa a Espanya.

Entre les seves característiques destaquen: instal·lació Plug & Play, arquitectura client / servidor, sistema flexible i escalable, integrable amb altres sistemes de control i/o seguretat de tercers, nombre il·limitat de vials, vials reversibles i bidireccionables, gestió simultània de llistes negres i dues modalitats: Gestió Autònoma / Solució IP.

Aplicacions:

Pàrquings públics i privats.

Accessos a zones residencials i poblacions.

Empreses i zones industrials.

Càmpings i Hotels.

Fronteres i peatges.

EESS

Qualsevol entorn en el qual sigui necessari gestionar l'entrada/sortida de vehicles.

Programari de Gestió:

És el mòdul de programari que permet gestionar sistemes de control d'accés, mitjançant reconeixement de matrícula, podent incorporar un mòdul de control d'accés mitjançant radiofreqüència o infrarojos.

Fàcil d'usar i dissenyat per a un maneig intuïtiu, redueix la complexitat en el Control d'Accessos.

Dos motors: pàrquing i freeflow (fins a 200 km/h), de manera simultània, la qual cosa permet doble manera: barrera oberta (freeflow) / barrera tancada (pàrquing).

Gestió de semàfors i barreres tant en entrada com en sortida i gestió de vehicles especials (obertura simultània d'ambdues barreres quan estan juntes).

Control del sentit de la marxa per a vials estrets o amb possibilitat de desdoblegui.

Gestió local o remota, sense limitació del nombre d'accessos i identificant l'accés.

En el cas de gestió remota incorpora gestió d'incidències.

Gestió d'unitats de negoci (empreses, domicilis, etc), associant vehicles i establint permisos d'accés,

Gestió de places. Amb assignació o sense assignació de plaça. Permet conèixer l'estat actual d'una plaça.

Permet conèixer els moviments que s'han produït en un accés, realitzant una recerca per tipus d'accés, unitat de negoci, matrícula i conductor, entre unes determinades dates i permetent imprimir els resultats obtinguts.

Obtenim la matrícula, fins a amb dos dígits no visibles, amb una fiabilitat del 99%, si pertany a algun vehicle autoritzat.

Es pot associar un número de telèfon al vehicle, de tal manera que per obrir l'accés a més d'autoritzar per la matrícula, el sistema faci una trucada a l'usuari de confirmació.

Gestió de visites associat a unitats de negoci existents.

BBDD compatibles amb tots els estàndards