Kineo Ingeniería del tráfico, S.L. - Bàscules pont

HI-Trac 100+ y HI-Trac Emu

Equips fixos i portàtils per pesaje a alta velocitat: d'automòbils i camions

Fotografia de Equips fixos i portàtils per pesaje a alta velocitat
El sistema HI-Trac 100+ permet el pesaje a alta velocitat (WIM) de qualsevol tipus de vehicles en moviment, des d'1 fins a 180 km/h, proporcionant les dades del trafico (nombre de vehicles, classificació, distància entre eixos, pes per eix i pes total, velocitat, etc.), sense interrupció del transito.

Utilitza dos sensors piezoelèctrics Classe I (per determinar el pes i la velocitat per eix) i un llaç inductiu (per detectar la presència i mesurar la longitud del vehicle) en configuració piezo – llaç – piezo. Les dades obtingudes poden ser transmesos via RS 232 o RS 485 per cable, mòdem o ràdio.

En configuració estàndard disposa d'interfícies per 4 carrils (8 piezos i 4 llaços) ampliables fins a 8 carrils. Admet, a més, les següents configuracions: llaç-piezo-llaç, llaç-llaç, piezo-piezo.

El sistema HI-Trac Emu proporciona interfícies per 4 piezos i 8 llaços, la qual cosa permet configurar 2 carrils WIM i fins a 4 carrils Llaç – Piezo– Llaç, o Llaç – Llaç per a classificació vehicular, utilitzant sensors piezoelèctrics Classe 2. Igual que l'anterior model (HI-TRAC 100) permet el pesaje a alta velocitat, des d'1 fins a 180 km/h, proporcionant nombre de vehicles, distància entre eixos, pes per eix i pes total, velocitat, etc, sense interrupció del transito.

Tant l'HI-Trac 100+ com l'HI-Trac Emu es poden alimentar a xarxa 110-220 Vca, a bateries recarregables o mitjançant panell solar. I la seva configuració és per a muntatge en gabinet. La seva capacitat d'emmagatzematge és de 4 MB, ampliable a 8 MB (4 MB és suficient per 800.000 registres d'eixos en manera WIM.