Emsa Maquinaria y Proyectos, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Emsa Maquinaria y Proyectos, S.L.
Ctra. de la Marañosa km 0,800 (Nacional IV, km 20)
28320 Pinto (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑913078133   +34‑916928926  
🖷:  +34‑13574762
w:  www.emsamaquinaria.es
Distribuïdor

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Emsa Maquinaria y Proyectos, S.L.

Estudis Comercials i Industrials de Maquinària, S.A. (EMSA) va néixer, fa ja gairebé 20 anys, com a empresa especialista en el sector d'infraestructures. A l'origen EMSA es va especialitzar i va diferenciar en maquinària i equips vinculats al sector de l'asfalt, amb la distribució en exclusiva per a Espanya de les marques WIRTGEN, VÖGELE I HAMM (actual GRUP WIRTGEN) i les plantes asfàltiques AMMANN-SIM, empreses totes elles capdavanteres europees en els seus sectors.
En els últims anys, EMSA ha complementat la seva gamma de productes cap a sectors amb gran projecció, com el fabricant alemany d'equips de trituración, garbellat i reciclatge KLEEMANN, que pertany avui dia també al GRUP WIRTGEN, les cisternes de reg d'emulsió SECMAIR, els equips distribuïdors de ciment/calç WIRTGEN-STREU-MASTER, les zanjadoras d'erugues TESMEC, els equips de garbellats mòbils del fabricant irlandès FINTEC, i finalment els equips de neteja especials del fabricant JOHNSTON BEAM.