Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Lo verEMO por la EMO

El verema per la EMO

Ibon Linacisoro. Director15/11/2007

Emocionar-se amb les màquines és una mica exagerat, no estan relacionades habitualment amb les emocions, encara que no hi ha dubte que, per influir en la decisió de compra, hem de saber transmetre alguna cosa que ha d'anar més enllà de les meres capacitats tècniques d'una màquina. La fira EMO de Hannover, del 17 al 22 de setembre, exigirà un esforç extra des de tots els punts de vista, també el físic. Haurem afrontar el repte sense ajudes externes. El dopatge està de moda, però no sembla suficient una fira per alterar l'hemoglobina del firaire, amb el conseqüent perill per a la salut i d'expulsió de la carrera. És clar que també els supermans estan en fase d'extinció, més ara que s'ha descobert un metall semblant a la kriptonita, el mineral que deixa a Superman sense els seus poders. El van trobar en una mina de Sèrbia i, després d'analitzar-la, van descobrir que la seva composició química és gairebé exactament igual que la que s'atribueix a la kriptonita. En Superman Torna, un tros de kriptonita està exhibit en un museu amb el rètol: hidròxid de silicat de sodi liti bor amb fluor. Quan el mineralogista Chris Stanley del Museu d'Història Natural va formular la composició del mineral descobert aquesta tenia exactament la mateixa que la pedra fictícia, encara que sense el fluor. El nou mineral no serà conegut formalment com kriptonita sinó com jadarita, pel lloc on es va trobar. Total, que si la jadarita minva el poder de supermans de fira, que n'hi ha, si aquests no poden ni s'han de potenciar amb hemoglobines diverses, caldrà recórrer al de sempre: treballar amb el que cada un és i té.

Les fires sempre són una bona disculpa per parlar dels peus d'un. Afortunadament la cosa sol quedar aquí i és infreqüent la conversa entorn d'altres parts dels nostres cossos. Infreqüent però no impossible. I tant és això així que als vigilants de les fires, que no són tan ideals com els de la platja, els arribarà el dia en què també els donin instruccions per no permetre líquids i similars en recintes fires. Adéu al hEMOal per a emergències (excepte en pot petit), a la litrona de suc, en kalimotxo per la tarda ia la crema antiarrugues, tan útil en les fires. "EMO ganao" en seguretat, però "EMO perdío" en llibertat. I tot això, és curiós, ve a tomb per l'EMO, per la fira.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.