Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Encuentro de pymes de Iberoamérica y el Norte de África de Afe

Trobada de pimes d'Iberoamèrica i el Nord d'Àfrica d'Afe

26/10/2012

26 d'octubre de 2012

La Trobada de Pimes d'Iberoamèrica i el Nord d'Àfrica d'AFE, inaugurat el passat 22 d'octubre a casa d'Amèrica Madrid, va reunir a mandataris, empresaris i experts en comerç exterior, i petita i mitja empresa d'ambdues regions per debatre sobre les pimes com a eix de desenvolupament econòmic local, innovació, productivitat i cooperació empresarial. AFE i APFC van assistir a la jormada.
Imagen
L'obertura de l'acte va comptar amb les intervencions del Ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria; el secretari d'Estat de Cooperació Internacional i per a Iberoamèrica, Jesús Gracia Aldaz; el secretari general Iberoamericà, Enrique V. Iglesias; el director de la divisió de Desenvolupament Productiu i Empresarial de la CEPAL, Mario Cimoli; el director del Centre de Desenvolupament de l'OECD, Mario Pezzini, i l'expert en Economia Mundial, especialitzat en el Mediterrani i Coordinador de l'Associació Cambres de comerç del Mediterrani, Anwar Zibaoui.

La trobada va estar organitzada per la Secretaria General Iberoamericana i la Fundació Internacional i per a Iberoamèrica d'Administració i Polítiques Públiques –FIAPP–, amb la col·laboració de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional i per al Desenvolupament -AECID- i la Casa d'Amèrica Madrid.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Ferias Españolas