Batlle Piscinas - (Semillas Batlle, S.A.) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Batlle Piscinas - (Semillas Batlle, S.A.)
Santiago Rusiñol, 4
08750 Molins de Rei (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑936681237  
🖷:  +34‑936681242
w:  www.semillasbatlle.com
Línia per al tractament d'aigua i piscines

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Batlle Piscinas - (Semillas Batlle, S.A.)

Batlle Piscines comercialitza una àmplia gamma de productes per a piscines.
De fabricació nacional i formulats amb els més alts estàndards de qualitat, els permeten garantir òptims resultats i una llarga durabilitat de tots els seus productes.

Si les empreses del Grup Batlle han romàs durant 200 anys al mercat, no ha estat només per la seva serietat i professionalitat en la comercialització de productes sinó pel gran esforç que des de sempre ha dedicat a la recerca i millora de noves varietats. Per això, l'empresa ha sabut fer arribar en cada etapa i a cada moment, a l'agricultor espanyol, la varietat de llavor més adequada a les seves necessitats.

Ja al segle passat, l'empresa original, Llavors Nonell, va ser pionera en la selecció i millora de material, aconseguint gran renom al mercat les seves llavors especialitzades de determinades varietats o cultius propis. Aquesta ha estat vocació permanent de l'empresa, per la qual cosa ha dedicat importants inversions a la recerca i al desenvolupament de noves varietats, tant en recerca directa, amb l'obtenció de les seves pròpies varietats, com en recerca aplicada, assajant i triant els millors materials forans per a la nostra agricultura.

Una vegada que la llavor entra en el magatzem i abans de ser processada, es pren una mostra, i en el laboratori es determina la puresa, germinació i sanitat. Quan la llavor s'ha seleccionat, i abans de la seva certificació, es procedeix a efectuar una segona anàlisi de cadascun dels lots que es va a certificar. De manera independent, l'Organisme de Control de Llavors de cada autonomia, realitza la seva pròpia presa de mostres i anàlisis de laboratori.

Al llarg de tot el procés productiu, des que la llavor entra en el magatzem, fins que surt al mercat, es realitza un exhaustiu control de qualitat, decisiu per aconseguir la garantia que gaudeix la llavor del Grup Batlle al mercat nacional i internacional.
A més, el Grup Batlle realitza proves de post-control de totes les llavors que comercialitza; control que consisteix a sembrar en el camp una mostra de cada lot, per comprovar la seva puresa varietal.

Els lots que romanen en els magatzems són analitzats, com a màxim, cada sis mesos, de manera que es tingui sempre la seguretat que la llavor emmagatzemada, abans de sortir al mercat, compta amb garantia de germinació.

El control que sempre ha vingut exigint el Grup Batlle a tots els seus productes, ha permès que, malgrat els molts anys que porta treballant en aquesta activitat i la gran quantitat de llavors de diferents espècies que col·loca anualment al mercat, les incidències per reclamacions hagin estat mínimes, sense cap rellevància; el que representa, sens dubte, un gran prestigi empresarial.

Amb la finalitat de poder oferir el millor servei i qualitat al client, el Grup explica actualment amb la tecnologia més avançada en el camp de les infraestructures i la logística, donant principal importància al control, els sistemes de magatzematge, envasat i expedició, sense estalviar esforços en aquest capítol.
El Grup Batlle compta amb un extraordinari laboratori, amb els últims avançaments tècnics per al control de qualitat de les llavors.
Aquest laboratori, dirigit per una enginyer tècnic agrícola, compte també amb un important equip de tècnics professionals.