Rems España, S.A.U. - Talladores de materials de construcció

Rems Akku-Cat ANC VE

Sierra de sabre universal portàtil amb acumulador: especialment adequat per a tubs d'acer

Fotografia de Sierra de sabre universal portàtil amb acumulador
Eina elèctrica manejable i de gran potència, per serrar universalment a mà. Sense cable. Solament 3,1 kg. Ideal per a muntatge, desmuntatge, reparació. Amb vari electrònic. Molts materials, p. ex. fusta, fusta amb puntes, palets, metall, també acer inoxidable, ferro de fosa, formigó alleugerit, plaques de guix, pedra pómez, maons. Especialment adequat per a tubs d'acer.

Per emprar en qualsevol situació a mà, per sobre del cap, en racons estrets, ran de paret. Extremadament versàtil i potent, especial ment per a metall, p. ex. serrar tubs metàl·lics, calderes, dipòsits, banyeres, etc retallar cèrcols de finestres, treballs de rescats i catàstrofes. També para serrat per immersió.

Apropiada per a l'obra, manejable i de forma prima. Molt lleugera, la màquina amb acumulador només pesa 3,1 kg. Agarri ergonòmic, antilliscant i aïllat tèrmicament, per a una major embranzida de serrat. Mànec de pala. Suport de suport orientable per a un guiat segur de la serra en el material a serrar. Junta especial de silicona de bon lliscament protegeix l'engranatge contra aigua i pols. Potent motor per acumulador 18 V amb gran reserva de potència, potència útil 500 W. Interruptor polsador de seguretat. Control electrònic de l'estat de càrrega amb protecció contra descàrrega total.