Epiroc - Rulons i compactadors

Epiroc Gama HC

Compactadores auxiliars hidràulics: per a rases, terrenys i pendents

Fotografia de Compactadores auxiliars hidràulics
Atles Copco Construction Tools comercialitza sis compactadores hidràulics auxiliars concebuts per a màquines portadores d'1 a 40 tones de pes de servei. La novetat més important és la suspensió de la carcassa que es desplaça 15°, així s'aconsegueix una millor distribució de les forces sobre la placa vibratòria i es redueix més la càrrega i el desgast del compactador.

Amb la lubricació permanent de sèrie PermanentLube, els compactadores amb prou feines necessiten manteniment. El control integrat de cabal i pressió protegeix de sobrecàrregues als equips, sobretot quan els compactadores s'usen amb diferents màquines portadores.

La integració del compactador d'Atles Copco és senzilla: no es necessita cap instal·lació especial en la màquina portadora. La incorporació es veu facilitada per plaques adaptadoras estàndard i sistemes de canvi ràpid.

El sistema hidràulic funciona sense tornada al tanc sense pressió, estalviant així temps i diners.

Les pales niveladoras opcionals simplifiquen l'ús: aplanen el camí per a l'avanç del treball i eviten que entrin materials.

Els compactadores auxiliars estan indicats per a la compactació de rases, terrenys i pendents, així com per a la col·locació i estesa de motlles per a encofrats, planxes i pals.