Diez Alonso y Cía, S.L. (Marini) - Altres màquines per a asfalt

Secmair Edensprayer

Cisterna de reg: per ligantes hidrocarbonados d'alta tecnologia

Fotografia de Cisterna de reg
Edensprayer és una cisterna de reg per ligantes hidrocarbonados d'alta tecnologia. El dosatge està assegurat per ordinador i garanteix un coeficient de variació transversal conforme a la norma NF P 98-160.

Edensprayer respon igualment a les exigències de marcat CE dels Tractaments superficials. Ha estat dissenyada i desenvolupada per l'oficina d'estudis segons la filosofia de les 5 I: essència, economia, ecologia, ergonomia i evolució.

Entre les seves característiques destaquen:

Cuba amb capacitat en funció del model de camió i del repartiment de càrregues i de les opcions incloses, de forma quadrangular que permet rebaixar el centre de gravetat, boca d'home capotada i calorifugada amb obertura ràpida, cubeta de neteja, plataforma d'accés a la boca d'home amb barana de seguretat, indicador de nivell tipus flotador graduat cada 1.000 litres, termòmetre amb dial graduat de 0 a 200 °C, posada a l'aire lliure automàtic amb seguretat, buidat de la cisterna per gravetat amb vàlvula de tall, trenca ones per limitar els moviments del producte durant els trasllats.

Aïllament tèrmic: amb espessor de 100 mm, capa de llana de roca alta densitat trenada, protecció per xapa de Duralinox i supressió dels ponts tèrmics reduint la pèrdua de calor.

Dispositiu d'escalfament amb cremador amb encès i regulació automàtica, amb potència de 175 kWt, xemeneia inoxidable d'evacuació dels gasos, dipòsit de gasoil independent 50 l homologat UTAC, piròmetre amb indicació de la temperatura del ligante amb repetició en cabina, posada a l'aire lliure automàtica de la cisterna durant l'escalfament i detenció d'escalfament, en cas de nivell de ligante insuficient.

Rampa telescòpica: amb 48 jets, tubs i agulles en inox distancia 100 mm, rampa Inox, amplària total ennegrida 5,00 m, escalfament de la rampa per fluid calo portador, jets de banc, comando individual d'obertura i tancament dels jets per pistons pneumàtiques doble efecte, rampa en dos elements, extrems articulats a banda i banda proporcionant (una millor protecció contra impactes laterals per accident), captadors que permeten recollir la rampa en cas de xocs, braços d'alimentació rígids amb ràcords giratoris, concebuda per a l'ús de ligantes viscosos, desplaçament transversal integrat que permet a la rampa desplaçar-se a dreta o a esquerra fins a 1,25 m, enterament protegida per la plataforma posterior, elevació hidràulica, rampa i braços d'alimentació completament escalfats per fluid calo portador i 2 cabals possibles en la rampa. (Opció rampa 6,20 m d'amplària).

Bomba volumètrica: 70 m3/h amb cabal proporcional a la velocitat d'avanç, accionada per motor hidràulic, amb doble càmera escalfada pel circuit calo portador i filtre de ligante dotat d'un captador de colmatación, escalfat pel circuit calo portador amb cestillo desmuntable accessible des del sòl.

Circuit ligante: amb vàlvules modulars amb accionament pneumàtic escalfades pel circuit calo portador, comandades per l'ordinador des de la cabina.

Circuit d'aire comprimit: amb dipòsit tampó, filtre, regulador, i manòmetre de control.

Circuit hidràulic dissenyat per reduir el consum del camió amb bomba hidràulica de cilindrada variable.

Llança manual d'alumini: amb filtre de difusió amb jet cònic, tub flexible de 15 m amb enrollador automàtic, clau de tancament, empunyadura de maniobra i safata de degoteig desmuntable.

Escalfament termo fluït amb caldera especial termo fluida incorporada en la cuba.

Automatisme de dosatge que calcula i corregeix instantàniament la velocitat de rotació de la bomba, en funció del dosatge programat, la velocitat d'avanç del camió captada per radar, i del nombre de jets seleccionats.

Espai d'emmagatzematge amb gran cofre davanter convertible i cofres d'emmagatzematge lateral amb portes de tancament amb claus.