ISB Ibérica - Euro Bearings Spain, S.L. - Ròtules

ISB

Ròtules i articulacions esfèriques: d'alta qualitat

Fotografia de Ròtules i articulacions esfèriques
Les ròtules i els caps d'articulació de la marca ISB (abans LSK) estan fabricades segons la norma ISO C981041 en màquines de precisió, la qual cosa les converteix en un producte d'alta qualitat.

Són de molt variada aplicació: indústria, agricultura, hidràulica, pneumàtica, etc. Es presenten en versió rosca femella i mascle, tant dretes com a esquerres, re-engrasables o lliures de manteniment, la qual cosa pot suposar un notable estalvi de temps i de parades de màquines o, fins i tot, salvar les dificultats d'accessibilitat en alguns casos. La gamma inclou ròtules esfèriques, radials, articulades, axials i de contacte oblic i es completa amb forquetes i perns.

El material utilitzat en la fabricació de l'anell extern i esfera de les ròtules és acer 100 CR 6 temperat, rectificat i la seva superfície és tractada amb una capa de fosfatización de bisolfuro de molibdè per augmentar la seva durada. La superfície de fricció pot ser acer sobre acer o bé acer sobre teixit PTFE.

El material emprat per a la fabricació dels caps de ròtules és acer C 45 temperat o forjat, amb una superfície cromada anticorrosiva i un casquillo perfilat en bronze sintetitzat. El cap està fabricat amb acer 100 CR 6 revestida en crom dur.