Terraco - Culleres formigoneres

Terraco CM-500

Cullera hormigonera o mescladora: permet donar diferents aplicacions a la barreja

Fotografia de Cullera hormigonera o mescladora
La cullera hormigonera CM-500 Terraco està dissenyada i fabricada amb la contínua experiència adquirida en la construcció de tot tipus d'implementos, la qual cosa permet oferir un producte amb altes prestacions, resultat de molts estudis, tant de banc de proves com a pràctiques.

La cullera hormigonera, d'ús molt difós, permet donar diferents aplicacions a la barreja, aconseguint-se graus diferents de densitats, podent-se realitzar amb facilitat un assecat mes ràpid i per tant, emprar menys temps a realitzar una obra.

Pot instal·lar-se sobre qualsevol maquina que l'usuari disposi com minicargadora, pala carregadora, equip mixt, telescòpica, etc., augmentant així la versatilitat de treball d'aquesta màquina.

Es recomana que les culleres hormigoneras s'instal·lin a través d'enganxis ràpids per facilitar la labor de muntatge - desmuntatge. En estar muntada la cullera hormigonera sobre una màquina mòbil, es podrà desplaçar el formigó, on es precisi.

El temps de barreja és de 3 minuts, amb el que es pot obtenir en breu la barreja desitjada a la densitat adequada.

Amb la cullera hormigonera se subministren enganxis, canonades flexibles de connexió hidràulica, tub de descàrrega inferior (manada a distància per electrovàlvules) i reixeta de protecció frontal.