Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Svelt presenta un andamio listo para usar
A l'estand de la companyia, també és protagonista un nou sistema d'escala corredissa

Sveltos presenta una bastida llest per a usar

Redacció Interempreses08/03/2011

8 març 2011

Al pavelló 1, estand D53-E54 de Ferroforma-Bricoforma 2011 , Sveltos , especialista en escales, bastides, rampes de càrrega, elevadors de materials, plataformes elevadores, etc., presenta les seves principals novetats: una nova escala corredissa i una bastida d'alumini plegable que no necessita muntatge, característica que el fa únic en el mercat.

La producció de Sveltos inclou una gamma d'articles per a tots els sectors: construcció, ferreteria, pintura, electricitat, subministrament industrial, grans magatzems especilizados. Els seus clients poden utilitzar més de dos-cents articles per treballar en alçada, ús professional, domèstic i de bricolatge. Des de 1964, Sveltos produeix escales industrials i semiindustrials en quantitat: d'alumini, d'acer, de fusta i de fibra de vidre; bastides d'ús professional i de bricolatge, d'alumini i d'acer, elevadors d'obra, rampes de càrrega i productes especials a la mesura. També produeix i ven plataformes.

Flash, la bastida plegable sense muntatge

Una de les principals novetats de Sveltos en Ferroforma és la bastida d'alumini plegable llest per a usar sense necessitat de muntatge. Flash està fabricat en alumini anoditzat per a no embrutar les mans durant l'ús a la llar o per al 'faci-ho vostè mateix'. Únic al món, té una plataforma per trepitjar i una escala interior de 'accés còmode' a 60 ° integrada en l'estructura. Quan s'obre, la bastida està llest per a usar sense necessitat de muntatge i ben comunicat també per a persones grans o amb eines a la mà. Els tacs s'han dissenyat per donar suport amb una màxima adherència a terra. Per moure Flash, només cal aixecar una mica des d'un lateral i recolza sobre 2 rodes que permeten traslladar-còmodament. Així mateix, passa a través de portes i passadissos.

El nou bastida de Sveltos té una plataforma per trepitjar i una escala interior de 'accés còmode' a 60 ° integrada en l'estructura...
El nou bastida de Sveltos té una plataforma per trepitjar i una escala interior de 'accés còmode' a 60 ° integrada en l'estructura.

De sèrie, Flash s'equipa amb plataforma amb marc d'alumini, tauler superior en contraxapat envernissat contra la intempèrie antilliscant de 18 mm de gruix, frontisses d'acer pintat i rodes de niló de 100 mm de diàmetre. Incorpora també una còmoda escala d'accés de 8 centímetres d'empremta i distància entre esglaons de 22 centímetres i dues cintes de tancament per al transport. L'obertura ràpida compta amb sistema de ganxos de bloqueig. La safata porta eines és de PVC i té una capacitat de 10 quilos. Així mateix, tancat i plegat es subjecta sol.

Un sistema de corredissa evolucionat

Construïda en alumini estrusionado i dotada d'un sofisticat sistema de connexió i corredissa sobre carril, per utilitzar la nova escala corredissa de Sveltos n'hi ha prou amb elevar i posar en posició de pujada. Un cop realitzat el treball es pot deixar oberta o posar en posició de descans contra la prestatgeria. En qualsevol cas, el sistema de corredissa sobre el carril es queda sempre actiu i llest per a l'ús. En suport a terra, dues rodes autofrenant de 80 mm de diàmetre es bloquegen automàticament per disposar de la màxima seguretat. El sistema autofrenant automàtic s'activa quan l'escala s'inclina en posició de treball i el utilitzador puja i es desactiva quan el utilitzador baixa de l'escala.

Per utilitzar la nova escala corredissa de Sveltos n'hi ha prou amb elevar i posar en posició de pujada
Per utilitzar la nova escala corredissa de Sveltos n'hi ha prou amb elevar i posar en posició de pujada.

Els components del carril són: suport carril dret, suport carril esquerre i suport intermedi, obligatori al llarg del carril. L'ample de l'esglaó estàndard és de 8 centímetres. La seva capacitat és de 150 quilos (inclosa una persona). El perfil de l'import mesura 80 x 25 mm i la distància entre esglaons de 25 centímetres. Sota petició es pot incorporar el carril d'alumini de 3 metres amb 30 mm de diàmetre, suport allargador dret, suport allargador esquerre i suport intermedi (un per cada metre de carril).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    18/06/2024

  • Newsletter Obras públicas

    13/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis