Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Svelt amplía sus instalaciones en Bérgamo

Sveltos amplia les seves instal·lacions a Bèrgam

02/10/2009

2 octubre 2009

Sveltos , empresa especialista en la fabricació d'escales portàtils, bastides mòbils i estructures especials, amplia les instal·lacions de la seva seu matriu a Bèrgam fins als 35.000 metres quadrats, construïts sobre una parcel·la de 50.000 metres quadrats. Es tracta de dues noves plantes de fabricació destinades a les sèries d'escales industrials De Luxe i Marea, que redueix el temps de fabricació i per tant augmenta la productivitat donant d'aquesta manera resposta ràpida a les necessitats dels seus clients.

De Luxe és una escala industrial d'alumini de molt alta qualitat i versàtil quant a posicions d'ús (tisora, suport paret, suport en desnivell, tisora sobre graons, etc.). Per la seva banda, Marea / Marea Tech és una evolució tecnològica de l'escala de tisora amb un acabat en alumini anoditzat.

Sveltos ha ampliat les seves instal·lacions de Bèrgam amb dues noves plantes de fabricació
Sveltos ha ampliat les seves instal·lacions de Bèrgam amb dues noves plantes de fabricació.
Amb aquesta acció, l'empresa pretén revolucionar el procés productiu i incorporar els últims avenços tecnològics a través d'un nou concepte de 'fabricació contínua', de manera que dins de les mateixes instal·lacions, entre la matèria primera, en aquest cas, perfils d'alumini i surti el producte acabat tal com li arriba a l'usuari.

L'actual situació del mercat internacional ha propiciat que amb aquestes noves instal·lacions Sveltos de solució al problema de mantenir estocs que tenen avui els seus clients i que sigui capaç d'atendre qualsevol comanda que sorgeixi en un temps rècord, ja que disposa de 15.000 metres quadrats destinats a magatzem.

Empreses o entitats relacionades

Hispano Industrias Svelt, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    18/06/2024

  • Newsletter Obras públicas

    13/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis