Wittmann Battenfeld Spain, S.L - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Wittmann Battenfeld Spain, S.L
Thomas Alva Edisson, 1 - Pol. Ind. Plans d’Arau
08787 La Pobla de Claramunt (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑938087860  
🖷:  +34‑380871
w:  www.wittmann-group.es
Maquinària i equips per a la indústria del plàstic.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Wittmann Battenfeld Spain, S.L

El Grup Wittmann amb seu central a Viena (Àustria), és fabricadora de màquines i equips perifèrics per a la indústria del plàstic.

Amb 9 plantes de producció, 30 filials de distribució i servei, agències en més de 40 països, unit a la seva força innovadora, la més alta precisió i la seva especialització en el sector, converteixen a aquesta signatura en un valuós aliat per als seus clients.

  • Wittmann Kunststoffgeräte GmbH, indiscutiblement capdavantera en el marcat des de fa més de 35 anys, en construcció de robots i sistemes d'automatització per a la indústria dels plàstics, sense oblidar la producció dels caudalímetros més populars del mercat. A més del citat, la gamma de productes inclou alimentadors, deshumidificadores, dosificadors volumètrics/gravimétricos, així com equipament per al reciclat de plàstics, atemperación i refrigeració.

  • Wittmann Battenfeld, GmbH, pertanyent a aquest Grup des de l'any 2008, és una de les empreses amb més història i experiència en la construcció d'inyectoras. En l'actualitat presumeix d'una gran presència al mercat, gràcies a la seva completa i moderna gamma de màquines.

  • Wittmann Battenfeld Spain, S.L., és la filial del Grup per a la península Ibèrica, amb oficines centrals i tallers a Barcelona, una àmplia xarxa comercial i tècnica, Divisió de projectes, més delegacions en totes les zones.