Importeina, S.A. (ZETAE) - Altres equips de mesura dimensional

VM9 GA

Unitat electrònica per LVDT: per a aplicacions de mesurament comparatiu in-process i de control del cicle de rectificació

Fotografia de Unitat electrònica per LVDT
La unitat electrònica VM9 GA d'Importeina permet la gestió de dos transductors LVDT, per a mesurament de superfícies contínues o interrompuda. És de dimensions reduïdes. Inclou versió de taula i d'empotramiento; personalització de l'aplicació, per part de l'usuari, configurant: fórmules de mesurament; proporció entre els braços del calibrador per autoaprenentatge i unitat de mesura mètrica o anglosaxona.

Porta indicador analògic amb agulla, per a la constant visualització de la cota, amb canvi d'escala automàtic x1 i x10 i I/O digitals, tipus SINK o SOURCE, per a connexió a CNC/PLC.

Mitjançant tauler operador dotat de teclat hermètic amb membrana sensible s'aconsegueix: configuració de tres límits de mesurament d'intervenció dels contactes d'output; configuració de l'endarreriment d'intervenció dels contactes d'input d'inici cicle i d'output de cota zero; configuració del valor de correcció del zero (offset);selecció de la lectura de cadascun dels transductors per a ajust a zero manual mecànic; i ajust a zero electrònic de la cota, manual i automàtic.

En el moment de l'encès, diagnòstica de la memòria dels LEDS. Cal; fàcil de configurar i de programar. Es pot integrar immediatament en qualsevol arquitectura de màquina nova o ja en funció. És còmode d'usar, robust i confiable i econòmic.