Danffor Sistemas de Integración Industrial, S.L. - Sistemes de visió artificial

Cognex

Sistemes de visió artificial: lectors portàtils i fixos

Fotografia de Sistemes de visió artificial
Cognex ha desenvolupat eines de visió industrial avançades amb l'objecte de garantir la màxima fiabilitat de les seves solucions de visió industrial, de les quals cal destacar que no precisen ajustos regulars i la seva enorme flexibilitat per bregar amb les eventuals variacions en la il·luminació, en la presentació i en l'aspecte de les peces. Són fàcils de configurar, d'instal·lar i d'operar.

El marcatge directe de components és àmpliament utilitzat en moltes indústries per poder identificar els components i poder seguir-los durant la fase de producció. També permet la posterior identificació de les peces en el seu cicle de vida quan es precisa el seu manteniment o la seva substitució. Les peces són marcades normalment directament amb làser, micropercusión, rayado, etc. D'aquesta manera pot marcar-se una àmplia gamma de materials, entre ells metalls, plàstics, cristall i ceràmica. Els lectors ANEU que presenta Cognex poden llegir aquests codis fins i tot quan estan deteriorats o col·locats damunt de superfícies irregulars. Existeixen també altres sistemes que poden verificar la qualitat del marcatge per garantir la conformitat dels codis amb les diverses normes de marcatge existents.

Aquesta gamma de lectors portàtils i lectors fixos permet que els fabricants puguin avançar en els projectes de seguiment de les peces gràcies a la confiança dipositada en la fiabilitat i rapidesa dels lectors i en què llegiran tots els codis, en tot moment. Els productes ANEU de Cognex permeten el seguiment de les peces i el control del procés en moltes indústries, entre elles l'automobilística, l'electrònica, la metgessa, la farmacèutica, d'articles de consum, l'alimentària, de begudes i l'aeroespacial. Aquestes són algunes de les aplicacions: lectura dels codis 2D en una àmplia gamma de components automobilístics, des de pistons a encunys plàstics; lectura de codis 2D en els convertidors de parells i en les pales de turbina dels motors a reacció; lectura de marques 2D en components elèctrics tals com PCB, paquets IC i bastidors de conductors; seguiment de les peces de lents de contacte i d'instruments quirúrgics; lectura de codis 2D i RSS/CS en envasos farmacèutics; combinació dels codis de barra de les caixes de kits de proves mèdiques amb els continguts marcats; lectura dels codis postals 2D i 1D d'alta velocitat per a les aplicacions de classificació de paquets, embalatges i documents.