Vision Online, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Vision Online, S.L.
Paseo Ronda 5
08350 Arenys de Mar (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑937959270  
🖷:  +34‑937923455
w:  www.visiononline.es
Distribució de components per a la visió artificial

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Vision Online, S.L.

Vision Online S.L. és una companyia especialitzada a proporcionar components per a la visió artificial.

Ofereixen consultoria tecnològica i d'aplicacions, assessorant al client amb un know-how i una experiència acumulada de més de 12 anys.

El servei d'assessorament al client inclou l'avaluació de tots els paràmetres que intervenen en una aplicació de visió, l'enginyeria i el disseny del sistema d'il·luminació, l'elecció dels equips adequats, la configuració i programació dels equips, la connectivitat de dades entre sistemes, la validació i el control en producció així com la formació al personal del client.

Amb l'experiència en visió artificial, proporcionen components per a aplicacions tan variades com el reconeixement de caràcters OCR, mesuraments de cotes, identificació de colors, anàlisis i estudis de superfícies, control d'assemblatge, guiat de robots i moltes mes.

Addicionalment, Vision Online posa a la seva disposició una xarxa d'integradors especialitzats en solucions amb visió artificial. Sempre recolzats en un bon servei tècnic capaç d'instal·lar, formar al personal del client i resoldre les incidències.