Swagelok - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Swagelok
Parque Empresarial Cervelló - c/ Xarelo, 2
08758 Cervelló (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935896000   +34‑910991334  
w:  www.swagelok.com/iberica
Sistemes de contenció, control i connexió

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Swagelok

Swagelok Company – Un Líder Global

Swagelok Company és una empresa privada d'1.100 milions de Dòlars. Nosaltres dissenyem, fabriquem i lliurem una varietat en expansió de productes i serveis per a sistemes de fluids de la més alta qualitat. Gràcies a un enfocament dedicat i a una sensible i capacitada cadena de subministrament, duem a terme solucions sensibles i lliurem tot aquest valor als nostres clients a tot el món.

Vendes i Servei

Els productes i serveis són subministrats localment a través d'una exclusiva xarxa de més de 200 centres autoritzats de vendes i servei. Situats en 54 països en sis continents, aquests centres administrats localment empren al voltant de 1500 professionals formats en vendes, servei i suport, que poden ajudar-li a administrar les necessitats de la seva empresa cada dia.

Sobre Vàlvules i Connexions Ibèrica

Vàlvules i Connexions Ibèrica és el Distribuïdor de Swagelok per a Espanya i Portugal. En 1992 vam recollir el testimoni de la nostra predecessora Vàlvules Barcelona, i des de llavors hem consolidat la presència de Swagelok en la península ibèrica, durant més de 30 anys. En tot aquest temps, hem estat molt orgullosos de poder servir-los vàlvules i ràcords Swagelok, abans coneguts sota les marques de Cajon®, Nupro®, Whitey® i ‘Sno-Trik®. Avui, tots aquests productes porten el nom de Swagelok.

Els productes Swagelok han aconseguit una reputació mundial en aplicar les últimes tecnologies en matèria de contenció, control i connexió. A través d'una constant recerca en materials d'última generació, tecnologies de fabricació i la més avançada logística, Swagelok segueix lliurant un corrent continu d'innovacions.

Totes aquestes tecnologies, més un alt estàndard de resposta i servei, estan a la seva disposició en Vàlvules i Connexions Ibèrica. El nostre personal pot oferir-li serveis especialitzats juntament amb la nostra prestigiosa excel·lència en la tramitació fiable de les seves comandes i uns terminis de lliurament ràpids i fiables.

La nostra missió és ajudar als nostres clients a guanyar. Deixi'ns fer-ho.