Soluciones Integrales de Laboratorio, S.L. (Tecnilab) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Soluciones Integrales de Laboratorio, S.L. (Tecnilab)
Cereal, parc. 34-36, nave 1 - Pol. Ind. La Llave
19170 El Casar de Talamanca (Guadalajara) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑949335460   +34‑949334824  
w:  www.tecnilab.es
Fabricant d'analitzadors

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Soluciones Integrales de Laboratorio, S.L. (Tecnilab)

Tecnilab és una empresa de serveis integrals per a laboratori industrial. Va ser creada l'any 1996 pel seu fundador Juan Carlos Mohino Guerrero. Tecnilab es va crear amb la intenció de competir al mercat de serveis per a laboratori amb un equip de tècnics qualificats, no solament per resoldre els problemes dels clients, si no també amb la intenció d'innovar el desenvolupament i creixement de les empreses que són els nostres clients millorant el seu rendiment i oferint majors beneficis.

Objectius

Tecnilab, com a empresa, considera com a objectiu primordial satisfer les necessitats que poden tenir els nostres clients i no solament s'esforça per prestar un millor servei i de major qualitat si no també proporciona una sèrie d'innovacions que redueixen el cost per als nostres clients aconseguint així una major satisfacció tant per al client com para nosaltres.

Projectes

Tecnilab ha participat de forma activa en la regeneració dels punts de control de la hidrografia del riu Duero. Un projecte ambiciós de renovació que permetrà una més ràpida i eficaç presa de dades per a l'anàlisi i control de l'aigua que va permetre a Tecnilab prendre contacte amb enginyers especialitzats no solament en solucions pràctiques per a l'anàlisi i la producció efectiva si no també amb el món de les telecomunicacions ja que la informació que s'analitza en els punts de control és enviada via satèl·lit. Tecnilab amb la col·laboració d'enginyers en telecomunicacions va aconseguir una millora de 12 segons per anàlisis i la seguretat necessària per evitar possibles sobrecàrregues en l'enviament de les dades.

Innovacions

Tecnilab va desenvolupar una modificació per a un Analitzador NIR que va disminuir considerablement els costos de manteniment d'aquests ja que permetia una major durabilitat del mateix amb el consegüent estalvi en el seu recanvi que al no ser manipulat amb tanta freqüència prestava un major i millor rendiment.