Schmersal Ibérica, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Schmersal Ibérica, S.L.
Rambla Países Catalanes, 12
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑938970906   +34‑902566457  
🖷:  +34‑933969750
w:  www.schmersal.es
Seguretat de maquinària, automatització i tecnologia per a ascensors

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Schmersal Ibérica, S.L.

A partir d'Agost 2005, Schmersal Ibèrica, S.L. inicia les seves activitats de subministrament dels seus productes de seguretat de maquinària, automatització i dispositius per a ascensors, a Espanya i Portugal.

Des de la nostra seu, prop de Barcelona, coordinarem les activitats comercials, de màrqueting i logística per oferir el millor servei als nostres clients en tota la Península Ibèrica.

Com un dels fabricants més importants de productes de l'àmbit per a la seguretat de maquinària, automatització i tecnologia per a ascensors, l'ampli ventall de components arriba d'interruptors i tancaments de seguretat, micro-interruptors, sensors, pulsadores i components de comandament via barreres òptiques, escaners, cortines de seguretat i controladors compactes de seguretat fins a contactes de portes, components de posicionament d'ascensors. Naturalment aquests productes poden entrar en gairebé totes les aplicacions que requereixen seguretat i/o automatització, entre ells per exemple, maquinària d'envàs i embalatge, màquina eina, equip de moviment vertical o aplicacions que requereixen robustesa, com cementeras, aeroports, màquina de construcció o agricultura i molt més…

Fa 50 anys Schmersal produeix productes d'alta qualitat, tenint en compte sempre totes les normatives internacionals i nacionals corresponents als sectors i aplicacions. D'aquesta forma, assegurem que el material és compatible en tota aplicació dirigida a l'exportació, simplificant i reduint els cicles de desenvolupament, planificació i magatzematge. Per la seva extraordinària qualitat i en molts casos prestacions especials, els productes entren en les aplicacions més exigents respecte al medi ambient.

Una especialitat de Schmersal és el desenvolupament de solucions conjuntament amb el client a mesura de la seva aplicació.

La decisió de treballar el mercat espanyol i portuguès amb instal·lacions pròpies, sorgeix d'estar convençuts de la importància de les dues economies i sabent que els clients d'avui dia requereixen cada vegada més freqüentment un servei millor, sigui de la disponibilitat, l'agilitat en els tràmits, documentació localitzada i personal formada.

L'empresa ELAN fins ara distribuïda d'altra banda a Espanya, també forma part del grup Schmersal, i naturalment, tant els productes, com les aplicacions són molt semblants o del mateix àmbit, a partir d'ara estarà representada per Schmersal Ibèrica, S.L.

Amb establiment propi, personal format a les zones més industrialitzades i una xarxa de col·laboradors i distribuïdors, oferim els nostres serveis als clients.