Schaeffler Iberia, S.L.U. (INA-FAG) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Schaeffler Iberia, S.L.U. (INA-FAG)
Ballibar Kalea, 1
20870 Elgoibar (Gipuzkoa) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934803410   +34‑943749100  
🖷:  +34‑3372250
w:  www.schaeffler.es
Comercialització de rodaments, guies lineals i clavegueres a boles per a la indústria en general.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Schaeffler Iberia, S.L.U. (INA-FAG)

El Grup Schaeffler amb les seves marques INA, FAG i LuK és un fabricant capdavanter de rodaments i sistemes de guiat lineal així com un reconegut proveïdor de productes d'alta precisió i sistemes de motor, transmissió i aplicacions per a xassís per a la indústria de l'automòbil. El Grup destaca per una marcada orientació al client, la seva capacitat innovadora i el nivell més elevat de qualitat possible. L'any 2010, més de 180 ubicacions en 50 països van generar unes vendes de 9,500 milions d'euros. Amb 70,000 empleats a tot el món, el Grup Schaeffler és una de les majors empreses familiars industrials alemanyes i europees.
Schaeffler Iberia, s.l.o., filial del Grup Schaeffler en la península ibèrica, es va fundar en 1960 a Barcelona amb el nom d'INA Rodaments d'Agulles. L'any 2007 amb la integració de LuK Aftermarket Service dins de Schaeffler Iberia es fusionen els coneixements de tres marques capdavanteres al mercat, LuK, INA i FAG, amb més de 210 anys d'experiència a nivell mundial, oferint les seves solucions no només en l'àmbit Industrial i d'Automoció sinó també al mercat de recanvis per a Automoció amb la nova divisió Automotive Aftermarket.
La divisió Indústria de Schaeffler Iberia, ofereix, amb uns 40.000 productes estàndard de les seves marques INA i FAG, un equip tècnic altament qualificat i un innovador taller de manipulació de la seva gamma de producte de rodaments lineals de 2.010 m2, la millor solució per a qualsevol aplicació en més de 60 sectors industrials. El seu alt posicionament no només resideix a disposar de la gamma més àmplia del mercat, sinó en el seu know-how tècnic, la seva força innovadora, que potencia dia a dia, així com en els seus processos sempre orientats al client. Tot això és el que converteix a Schaeffler en el col·laborador ideal en els desenvolupaments dels seus productes, perquè no només ofereix productes sinó solucions completes.