Masking, S.L. - Máscaras y Sistemas de Protección Masking - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Masking, S.L. - Máscaras y Sistemas de Protección Masking
Ensija, nave 70 - Pol. Ind. Sant Isidre
08272 Sant Fruitós de Bages (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑938362191  
🖷:  +34‑938739981
w:  www.masking.es
Tractament de superfícies

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Masking, S.L. - Máscaras y Sistemas de Protección Masking

Màscares i Sistemes de Protecció Masking és una empresa que neix l'any 1998 fruit de les exigències del mercat en el sector del tractament de superfícies.

Durant aquests anys, Masking ha ampliat la seva xarxa comercial, ha inaugurat unes noves instal·lacions, de 700 metres quadrats i ha incrementat la seva plantilla fins a 7 treballadors. Una àmplia xarxa comercial, formada per persones amb una gran experiència en el camp de la pintura industrial, ens permet accedir al mercat espanyol i portuguès.

En aquest procés de creixement també cal destacar l'obtenció de la certificació del nostre Sistema de Qualitat conforme a la norma ISO 9001/2008.

D'altra banda, Masking també ha incrementat la seva gamma de productes i ha incorporat nous proveïdors. Masking forma part del grup suec Hang On, encapçalat per Törestorps Trad AB (un dels més grans fabricants de ganxos del món). Hang On compta amb una àmplia gamma de sistemes d'emmascarament i protecció de peces per a tots els processos de recobriment industrial: taps, caperuzones, cinta adhesiva d'alta temperatura.

Masking aposta pel continu desenvolupament dels seus productes, aportant solucions a una infinitat de demandes amb el desenvolupament dels seus productes i amb la recerca de noves solucions. La cadena, el forn, les cabines, etc... són peces importants del cicle de pintat, però els bastidors, ganxos, màscares, etc. encara ho són més. Sí aquests no són els adequats vostè pot estar perdent el temps i els diners en les peces defectuoses, perquè estarà consumint excessiva pintura en pols, alts costos de mà d'obra, etc.

Per a l'assegurament de la qualitat dels revestiments, neix la línia de productes Maskinglab que ofereix un àmplia gamma en aparells de mesurament i control, tals com a mesuradors d'espessor, termògrafs, test d'adherència...

En aquest punt se situa una empresa com Masking, oferint una gran varietat de productes i, dissenyant la millor solució per a projectes especials amb el millor servei possible. El nostre objectiu és treballar conjuntament amb els nostres clients per oferir-los una solució integral a les seves consultes.