HT Instruments, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
HT Instruments, S.L.
Legalitat, 89
08024 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934081777  
🖷:  +34‑934083630
w:  https://www.ht-instruments.com/es-es/
Distribuïdor en el camp de la instrumentació de verificació.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
HT Instruments, S.L.

HT Instruments és diferent.
La flexibilitat, el tracte directe, la receptivitat típica d'una empresa de mitges dimensions permeten als nostres clients accedir directament al procés de decisió, determinar l'evolució, dirigir activament els nostres esforços, sempre atents a la plena satisfacció de les exigències del mercat. Presents en molts països del món, som capaços d'oferir als nostres clients una combinació única d'atenció personal i experiència internacional. HT Instruments, guiada per un equip jove i dinàmic, ha construït amb solidesa la seva pròpia reputació basada en la qualitat del producte i en el servio al client, convertint-se en poc temps en un líder del mercat a Europa.

Productes i serveis
Ens hem proposat com a objectiu donar un servei i un suport que superi les expectatives dels nostres clients. La nostra gamma de productes, una de les millors i més completes, s'actualitza, amplia i millora constantment. Oferim a més una sèrie de serveis dirigits a la formació i al manteniment. Dins de les iniciatives més recents, l'organització de seminaris tècnics, ideats per abastar un ampli grup d'argument, des de les normatives en vigor al correcte ús dels instruments (per aprofitar al màxim les característiques i entendre com obtenir els majors avantatges).

Qualitat i certificació
Nosaltres sabem que de la fiabilitat dels nostres productes depèn la seguretat i l'eficiència de les instal·lacions dels nostres clients. Les nostres inversions sobre la qualitat han estat premiades amb l'obtenció de la certificació ISO9001 (HT Itàlia). Tots els nostres instruments de verificació posseeixen el certificat de calibratge obtingut amb instruments patró certificats amb trazabilidad homòloga, ENAC, SIT, etc.

El futur
HT Instruments reforçarà àdhuc més el paper de líder en el camp de la instrumentació de verificació. Treballant en equip amb els nostres clients, sabrem desenvolupar solucions innovadores i altament tecnològiques.

HT Instruments dóna el seu agraïment a tots els tècnics que ja ens han triat o triaran en un futur, perquè solament gràcies a ells podrem continuar desenvolupant i introduir en el comprat instrumentació d'alta qualitat.