B&R Industrial Automation - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
B&R Industrial Automation
Camí de Can Camps, 17-19. Vallsolana Garden Business Park. Edificio Kibo.
08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935689965  
🖷:  +34‑935689973
w:  www.br-automation.com/es-es/
Automatització industrial

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
B&R Industrial Automation

Perfection in Automation

Fabricadora i proveïdor de solucions integrades d'automatització: autòmats amb arquitectura PC, pantalles, mòduls d'I/S descentralitzada, motion (servomotores i servocontroladores), CNC, ordinadors industrials, sistemes de seguretat (PLC i I/S).

Programari de desenvolupament, simulació, posada en macha, manteniment per a sistemes d'automatització. Cursos de formació.

Nostra Filosofia

Una empresa internacional fundada en una visió.

L'esperit pioner dels fundadors de B&R Erwin Bernecker i Josef Rainer, juntament amb la visió d'aconseguir alguna cosa excepcional en la indústria de l'automatització, segueixen influint dia a dia en les estratègies de la nostra empresa. Va ser precisament aquesta convicció la que va guiar a l'establiment de la nostra primera oficina internacional en 1983. El decisiu esperit emprenedor, juntament amb una notable visió de futur, van permetre a B&R convertir-se en una empresa internacional durant l'última cambra del segle passat. L'excel·lent intuïció que mostra cap al desenvolupament de nous mercats i tendències, combinada amb l'ambició d'oferir solucions amb un alt nivell tecnològic en benefici dels nostres clients, han fet que B&R sigui un líder indiscutible en la indústria quant a innovació i tecnologia es refereix.

B&R continuarà creixent en els propers anys expandint encara més la seva posició de lideratge al mercat internacional.

Perfection in Automation

Perfection in Automation – Aquesta és el senyal d'identitat que ha definit el nostre negoci per més de 26 anys. Això no només significa proveir amb la tecnologia més innovadora de tots els temps a tothom, sinó també trobar les millors solucions sobre la base d'un continu treball en equip amb els nostres clients. Aconseguir una indústria automatitzada completa i uniforme és l'enfocament de tots els nostres esforços.

Per a nosaltres, "Perfection in Automation" significa cuidar aquesta col·laboració estreta establerta des d'un principi amb els nostres clients, partners, empleats i proveïdors, sempre basada en una mútua confiança i el més alt grau de coneixements.

Des de prototips fins a producció en sèrie, cada component és manufacturat en Eggelsberg, Àustria amb el més alt nivell de qualitat. Això és només possible gràcies a que comptem amb sistemes totalment automatitzats de prova i inspecció i els mètodes de producció més moderns amb tecnologia d'avantguarda. Abans de sortir, cada component és sotmès a una minuciosa i rigorosa inspecció tant del circuit com de la seva funcionalitat. Aquestes inspeccions estan basades en els més alts estàndards de qualitat incloent proves que fàcilment excedeixen aquests requeriments.

Identitat

Solucionis completes en automatització a partir d'una única font

Per mitjà de la creativitat en el desenvolupament, nosaltres marquem les tendències en comptes de copiar solucions ja existents: des de l'única eina de desenvolupament Automation Studio, la integració de la visualització i el control per mitjà d'un Power Panell, les I/S compactes i ràpides X20 i X67, fins a la família dinàmica i flexible dels servosistemes ACOPOS. Productes com els PC industrials, el protocol de temps real ja assentat al mercat ETHERNET Powerlink o el sistema modular de control de processos APROL, satisfan les necessitats dels clients de tenir una solució d'automatització integrada a partir d'un únic proveïdor. A més dels components estàndard integrats, també desenvolupem solucions específiques de qualsevol tipus. Innovacions que marquen la pauta a seguir.

Solucionis

Solucionis per a totes les indústries

Empreses en els sectors d'empaquetat, plàstics i

Les nostres solucions integrades permeten als nostres clients obtenir importants avantatges competitius en els diferents sectors industrials.

Aquesta extensa dedicació a les diferents àrees tecnològiques de l'automatització de màquines i control de processos és el nostre punt de partida per ser un partner segur i fiable.

Oferim als nostres clients una automatització integrada a partir d'un únic proveïdor: sense intermediaris i aportant una màxima flexibilitat i rendibilitat.

Presència Global

Sempre al seu costat al voltant del món

El nostre personal altament qualificat proporciona suporte als nostres clients en més de 50 països de tot el món. Aquest abasta des del disseny del projecte i desenvolupament de l'aplicació, fins als cursos de formació. D'aquesta manera els clients poden disposar a qualsevol moment d'un servei d'elevada qualitat.

Emmagatzemis locals i la coordinació global garanteixen una ràpida gestió interna de la logística. Això permet als nostres clients tenir l'espectre complet dels nostres productes al seu abast, i al mateix temps, reduir les seves pròpies necessitats d'emmagatzematge i cost.