Neurtek, S.L. - Instruments d'anàlisis per a laboratoris

Dynotester

Tensiòmetre de bombolla: petit i portàtil

Fotografia de Tensiòmetre de bombolla
Dynotester és un tensiòmetre de pressió de bombolla portàtil. Es tracta d'un aparell fàcil d'usar, petit, portàtil i durador que permet el mesurament de la tensió superficial en continu amb gran precisió i repetibilidad, podent-se transferir totes les dades a un ordinador per a la seva visualització i tractament.

Mesura la tensió superficial dels líquids sobre la base del mètode de la màxima pressió de bombolla. El control de la tensió superficial permet optimitzar processos productius tant econòmicament com garantint la qualitat del producte final obtingut. Així mateix permet minimitzar l'impacte mediambiental en ajustar la durada del procés productiu.

Algunes de les seves principals aplicacions es troben en la indústria galvanoplástica i tractament superficial (per a la neteja de metalls, processos galvànics, fabricació de discos, indústria de circuits integrats i elements òptics); el control de qualitat i procés en la producció d'agents netejadors, lubrificants, abrasius, pintures, tints, additius, tèxtils; i en laboratoris químics d'indústries d'agents tensoactivos, química coloidal, indústria petroquímica.