IFM Electronic, S.L. - Sondes, sensors i transmissors de temperatura

Sensors de temperatura: basats en una resistència Pt1000

Fotografia de Sensors de temperatura
Els sensors de temperatura d'Ifm Electronic estan basats en una resistència Pt1000. Aquesta converteix la temperatura mesurada en un senyal elèctric analògic resultant de la variació de resistència. Un microprocessador controla l'avaluació del senyal elèctric. La temperatura actual del sistema s'indica a través d'un display amb LED en la unitat d'avaluació. El microprocessador i la pantalla faciliten notablement el maneig. Amb ajuda de botons de programació, l'usuari pot configurar els valors per als punts de commutació, la histèresi i les finestres de mesurament, fins i tot sense haver aplicat la temperatura del sistema. Així és possible realitzar una instal·lació i engegada del sistema en pocs minuts.

Els valors s'emmagatzemen en un Eeprom de forma segura independentment de la tensió d'alimentació. Per al circuit electrònic s'ha utilitzat la tècnica amb electrònica sobre film flexible.

Es tracta d'una làmina de poliamida flexible, resistent a la temperatura i extremadament robusta, que serveix de suport dels components SMD. En combinació amb un mètode especial de segellat, s'aconsegueix una extrema resistència a les vibracions i als xocs.