Berkomat, S.L.U. - Altres juntes

GMN Paul Müller CF60 - CF619

Juntes laberínticas: per a clavegueres

Fotografia de Juntes laberínticas
El perfil dissenyat crea una barrera eficaç contra esquitxades de líquids i de pols amb una sèrie de buits radials i horitzontals. Quan l'eix està girant, el transport es realitza a través de forces centrífugues, per finalment proporcionar uns resultats del 100% d'eficiència de segellat - fins i tot quan l'eix no està girant.

El rendiment ha estat provat al banc de proves, l'espai de segellat és ruixat des d'una curta distància, amb una emulsió d'oli en aigua, sota una pressió de 6 bar, sense detectar cap tipus de fugides.

Les juntes estan fetes d'acer de nitruración, temperat, per la qual cosa la junta podria ser col·locat directament en contacte amb la claveguera. Els rodaments per a clavegueres 'precarga es pot aplicar directament sobre l'anell interior de la junta. A més l'ample de les juntes es fixa a 6 mm, per a totes les mesures. Aquests avantatges específics permeten un disseny extremadament compacte. El benefici és una distància màxima dels rodaments per a clavegueres i un millor rendiment de la claveguera.

Totes les mesures i toleràncies de les juntes són similars a les dels rodaments pels quals estan dissenyats.

El muntatge i ajust de la junta és molt fàcil: l'anell interior i exterior de les juntes es pressionen junts contra el coixinet. Amb aquest procés tots dos anells estan alineats axialment en la posició mitjana, sense cap contacte intern. El joc axial permet un moviment de 0,5 mm en cada adreça - la recollida axial total és d'1 mm.