G.i.k.c, S.A. - Comdiflex - Altres juntes

Kempchen Linea Equipos

Juntes d'estanqueïtat dentades: perfilades en forma de pinta

Fotografia de Juntes d'estanqueïtat dentades
Les juntes perfilades en forma de pinta (juntes dentades) han tingut excel·lents resultats en tots els sectors industrials. Les nostres juntes dentades es poden trobar tant en les centrals elèctriques convencionals com també en el circuit primari de les centrals nuclears. En l'àmbit de les centrals nuclears s'utilitzen, per exemple, com a junta en el cambiador de calor, en la tapa d'instruments i en la tapa de la boca d'home del generador de vapor.

També en la indústria química o petroquímica s'han obtingut excel·lents resultats amb aquestes juntes, especialment aquí on cal hermetizar elevades pressions i temperatures, la qual cosa requereix grans forces de cargolat.

Amb l'objecte que les bridas no es deteriorin pel perfil metàl·lic en forma de pinta, en la pràctica s'utilitzen juntes dentades amb recobriments de PTFE, grafit, alumini o plata. Així les bridas queden perfectament protegides, ja que la geometria del perfil ranurado està perfectament adaptat a l'espessor del recobriment de 0.5 mm (o d'1 mm en casos especials)