Jasco Analítica Spain, S.L. - Espectròmetres per a d'altres usos

Jasco FVS-6000

Espectropolarímetros circular vibracional: per a la regió infraroja

Fotografia de Espectropolarímetros circular vibracional
Per a la determinació de la conformació molecular de compostos quirales és necessari l'anàlisi de l'estructura molecular així com de l'orientació dels seus grups funcionals. Aquest tipus d'informació s'obté facilmente gràcies als espectres de Dicroísmo Circular Vibracional (VCD: Vibrational Circular Dichroism) els quals proporcionen informació a la regió de l'infraroig. La zona de l'empremta dactilar proporciona dades essencials a l'hora de la determinació conformacional de certes molècules òpticament actives.

Jasco desenvolupa el seu espectròmetre de dicroísmo circular vibracional model FVS-6000 amb un disseny òptic avançat. Aquest equip no solament permet obtenir espectres VCD fàcilment sinó que també permet realitzar mesures estenent el rang de 750 fins a 4.000 cm-1. D'aquesta forma es pot realitzar una completa caracterització de l'estructura molecular d'un compost quiral.

El monitoratge de les dades es realitza mitjançant el programari Spectra Manager de Jasco, el qual permet obtenir espectres ANAR i VCD en una mateixa finestra.