Hach - Sondes per la detecció de productes químics específics

Hach

Sondes ISE d'Amoni i Nitrat: per a amoni i nitrat

Fotografia de Sondes ISE d'Amoni i Nitrat
ISE de segona generació, AISE i NISE: valors consistents i fiables per a Amoni i Nitrat mitjançant la compensació dinàmica de la interferència de Potassi i Clorur.

L'Amoni i Nitrat són valors de mesurament clau en les plantes depuradores. La capacitat per registrar i gestionar aquests paràmetres de forma fiable juga un paper decisiu per aconseguir una gestió eficient de la planta.

Els sensors AISE sc o NISE sc permeten registrar amb precisió les concentracions d'Amoni (AISE) i Nitrat (NISE) amb compensació automàtica en temps real de la interferència de Potassi (AISE) i Clorur (NISE). No es requereix preparació prèvia de les mostres i els paràmetres poden mesurar-se online durant el procés en curs, per la qual cosa es garanteix una menor càrrega de treball manual i s'eliminen nombroses fonts d'errors en comparació de la recollida de mostres i anàlisi manual.

La raó per poder gaudir d'una manipulació senzilla i segura és la tecnologia provada i consolidada Cartrical d'Hach Lange, que garanteix que els sensors ISE estan llests per al seu ús immediat. Tots els elèctrodes simples estan combinats en un únic cartutx; es calibren entre si i el codi del calibratge de fàbrica es transfereix automàticament al sistema mitjançant RFID. D'aquesta forma s'obtenen valors de mesurament fiables i es redueix considerablement el temps de manteniment i els costos en comparació de les sondes ISE convencionals. Les membranes protegides garanteixen una llarga vida útil dels sensors ISE. Els sensors són totalment compatibles amb tots els controladors digitals sc d'Hach Lange. La implantació de la tecnologia LINK2sc afavoreix l'execució senzilla i fiable de la comprovació periòdica de la matriu o de les correccions necessàries en tots els sensors ISE. Els valors de mesurament dels sensors poden comparar-se online amb els valors de mesurament del laboratori i corregir-se en cas necessari utilitzant un fotòmetre de laboratori (DR 3900 o DR 6000). Els sensors ISE combinen diversos avantatges clau en una: mesuraments fiables d'Amoni i Nitrat juntament amb un ús intuïtiu. A més, permeten estalviar energia i disminuir els costos del procés.