Hach - Sondes per la detecció de productes químics específics

Hach AN-ISE sc

Sensor combinat amoni i nitrat: valors de mesura d'amoni i nitrat fiables mitjançant compensació de les interferències de potassi i clorur

Fotografia de Sensor combinat amoni i nitrat
Amoni i nitrat són uns valors de mesura clau en les estacionis depuradores d'aigües residuals. La capacitat de registrar i gestionar aquests paràmetres de manera fiable exerceix un paper summament important en la gestió eficaç de les I.D.A.R.

Amb el sensor AN-ISE sc d'Hach Lange solament cal efectuar un mesurament. Les concentracions d'amoni i nitrat poden registrar-se de forma fiable amb compensació automàtica, en temps real, de les interferències de potassi i clorur, mitjançant la sonda ISE. Sense que sigui necessari preparar la mostra per endavant, els paràmetres es poden mesurar directament en el punt adequat del procés, assegurant menys interrupcions amb costos, temps i manteniment reduïts gràcies al sensor AN-ISE sc.

El motiu del maneig senzill i segur és la contrastada tecnologia Cartrical d'Hach Lange, com a conseqüència de la qual el sensor AN-ISE sc està llest per al seu ús immediatament. Com el cartutx sensor se subministra amb tots els elèctrodes perfectament calibrats seqüencialment, no es requereix calibratge alguna per als elèctrodes individuals. El calibratge de fàbrica s'executa automàticament utilitzant el sistema Cartrical plus. El maneig del sensor AN-ISE sc és tan fàcil com l'engegada inicial. La guia de menús en text clar i senzill facilita els processos, per exemple en canviar i netejar els cartutxos.

Un altre avantatge és el sistema controlador SC: al costat del sensor AN-ISE sc també es poden connectar fàcilment sensors per a altres paràmetres. Amb el controlador SC 1000 el sistema de mesura pot ser controlat les 24 hores del dia mitjançant alertes per SMS o e-mail.