Visual Tools, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Visual Tools, S.A.
Isla Graciosa, 1
28034 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑917294844  
🖷:  +34‑913585236
w:  www.visual-tools.com
Tecnologia de vídeo digital

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Visual Tools, S.A.

Visual Tools desenvolupa, fabrica i comercialitza productes i solucions de vídeo digital per al monitoratge, supervisió i gestió de qualsevol tipus d'instal·lació, independentment del nombre d'equips i del tipus de vigilància.

En Visual Tools, com a PIME fortament tecnològica, dedidan una quantitat important de recursos a activitats de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+i). Activitats que es poden classificar en dos vessants.

La primera engloba les activitats de major innovació, que es realitzen principalment en projectes de recerca amb altres empreses o entitats internacionals i la principal funció de les quals és l'adquisició de nous coneixements i tecnologies.

La segona comprèn les activitats centrades en el desenvolupament de productes de l'empresa, que empren les tecnologies anteriors amb l'objectiu final de proveir als clients amb solucions innovadores assequibles, fiables i fàcilment utilitzables.

Els productes i solucions de VideoSafe Technology se centren fonamentalment a satisfer les necessitats de videovigilancia i video-observació de dos tipus de clients: petits negocis i grans corporacions amb instal·lacions disperses.

Aquests clients pertanyen a diferents àrees de negoci: banca, grans empreses, edificis públics, transport, comerç, indústria... i això fa que les nostres solucions estiguin presents pràcticament en tots els sectors, cobrint les seves demandes comunes (facilitat d'instal·lació, senzillesa d'ús, flexibilitat econòmica i versatilitat funcional) i donant resposta als seus propòsits específics (enregistrament, control local, centralització...).