Tooq Technology, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Tooq Technology, S.L.
Laguna, 40 - Pol. Ind. Urtinsa II
28923 Alcorcón (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑902887738  
🖷:  +34‑914862794
w:  www.tooq.com

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Tooq Technology, S.L.

TooQ Technology és una companyia dedicada a la fabricació i comercialització de productes d'alta tecnologia amb seu central a Espanya.

La missió de la companyia és la d'oferir al comprat productes d'alta qualitat, innovadors i respectuosos amb el medi ambient a preus raonables.

En la seva trajectòria, s'ha caracteritzat per la seva àmplia gamma de productes amb una excel·lent relació qualitat-preu, juntament amb dissenys atractius i elegants.

Des de l'any 2005 fabrica components, accessoris i perifèrics informàtics i suports per a equips audiovisuals sota la marca TooQ. Després d'anys d'esforç, la marca s'ha convertit en una referent del sector informàtic, la quota del qual de mercat segueix creixent incessantment.

Com a fruit d'un llarg procés de recerca i desenvolupament, l'any 2009 neix una nova divisió i amb ella una nova marca denominada Nanocable sota l'eslògan “The way to connect” per dedicar-se exclusivament a la fabricació de cables i connectors.

L'equip de R+D+I de TooQ Technology treballa constantment per proporcionar les millors solucions i, per descomptat, noves i avançades línies de productes per assegurar un progrés estable en el camp de la tecnologia.