Soporte Técnico Global de Servicios Stglobal - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Soporte Técnico Global de Servicios Stglobal
Vallveric, 85 Local 2 - Pol. Vallveric Edif. Tcm
08304 Mataró (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑937567491  
🖷:  +34‑937567490
w:  www.stglobal.es
Equips d'Etiquetatge i Identificació

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Soporte Técnico Global de Servicios Stglobal

SOLUCIONS GLOBALS PER LA TRAZABILIDAD, IDENTIFICACIÓ I ETIQUETAT
La clau fonamental de l'èxit de STGlobal és, sens dubte, l'equip humà que la compon. La capacitat analítica que ens ofereix l'àmplia experiència obtinguda en el desenvolupament i engegada d'innombrables projectes, ens permet obtenir una visió general i anticipada de les necessitats específiques de cada aplicació. Això es tradueix en eficiència i eficàcia.
En STGlobal destinem importants recursos en el desenvolupament de noves tecnologies adaptades a les nostres aplicacions, on l'objectiu fonamental és poder cobrir, des de qualsevol àrea, maquinari, programari, serveis, etc., totes les necessitats operatives de la seva empresa. Des del nostre inici, comptem amb l'aval dels principals fabricants del sector coneixedors de la nostra trajectòria al mercat de la Identificació, la qual cosa garanteix un excel·lent nivell de resposta i un alt grau d'efectivitat davant les necessitats que precisin els nostres clients.
Sens dubte, l'alt referent tècnic de les persones que componem STGlobal ens permet cobrir tant les necessitats d'integració de nous equips i sistemes orientats a la Trazabilidad, Identificació i Logística, com les dels posteriors serveis postvenda que es precisin, instal·lacions, manteniment preventiu, accions correctivas imprescindibles per a l'optimització de la cadena de subministrament i operacions de la seva empresa, i la rendibilitat (ROE) de les seves inversions actuals i futures.
Els processos de col·laboració i els recents acords establerts amb els principals fabricants de consumibles (Ribbon i Etiquetes) garanteixen els millors resultats de qualitat d'impressió, amb independència del tipus de productes que la seva empresa necessiti identificar.