Optomic España, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Optomic España, S.A.
Madroño, 4F - Pol. Ind. La Mina
28770 Colmenar Viejo (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑918044444  
w:  www.optomic.com
Fabricació d'equips mèdics.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Optomic España, S.A.

Optomic és una companyia dedicada a la fabricació d'equips mèdics, amb un gran coneixement i aplicació en l'electrònica, l'òptica i la mecànica de precisió.

En Optomic, des dels seus inicis, el seu enfocament estava en la qualitat, el desenvolupament tècnic i la comercialització. Gràcies als seus esforços tècnics i a l'avanç en R+D, s'ha convertit en una empresa innovadora, amb productes de molt alta qualitat i un sistema de comercialització àgil i modern, capaç d'arribar amb èxit al distribuïdor i a l'usuari final, amb un dinàmic suport tècnic i la confiança d'un bon i eficaç servei tècnic.

Optomic és una empresa vivaç i dinàmica, en permanent evolució, compta amb un sòlid respatller professional i un departament de R+D que assegura l'excel·lència dels seus productes. El seu sistema de Qualitat, acreditats per TÜV Produc Service segons EN-ISO 13485:2003 compleix amb tots els requisits de la Comunitat Europea, per al marcat CE.