Lapp Kabel España, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Lapp Kabel España, S.L.U.
Av. Les Garrigues, 34-36, P.E. Mas Blau II, Nave 1
08820 El Prat de Llobregat (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934796271   +34‑902108669  
🖷:  +34‑934796272
w:  lappespana.lappgroup.com
Fabricant de cables de baixa tensió i altres productes relacionats amb la tecnologia del cable, així com proveïdor de solucions integrals de cablejat.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Lapp Kabel España, S.L.U.

Lapp Group és un fabricant alemany de cables de baixa tensió i altres productes relacionats amb la tecnologia del cable, així com proveïdor de solucions integrals de cablejat. La seva oferta inclou cables elèctrics i de fibra òptica, tecnologia d'automatització, connectors, prensaestopas, i accessoris tècnics.

Actualment Lapp Group és un referent als mercats d'automatització industrial i fabricadores de maquinària i ha tingut una ràpida expansió als mercats d'energies renovables i la mobilitat (vehicles elèctrics i comercials).

Els productes i solucions que ofereix es caracteritzen per la seva alta qualitat, pel compliment de les més exigents normes internacionals i per haver superat els assajos dels laboratoris independents més prestigiosos (TÜV, UL, DNV, Lloyds, etc). Aquest know-how li permet desenvolupar i produir cables i solucions segons les especificacions dels clients.

L'empresa es va fundar en 1957 per Oskar Lapp amb la invenció de Ölflex, el primer cable flexible de control produït de forma industrialitzada al món. Oskar Lapp va crear una empresa familiar de gran renom que en menys de 50 anys es va convertir en una de les principals empreses tecnològiques del món del cable. Combina l'estructura d'una multinacional amb les fortaleses distintives d'una empresa familiar.

La filial espanyola es va fundar en 2005 amb seu al Prat de Llobregat (Barcelona), on disposa d'un centre logístic que, en coordinació amb el centre logístic europeu, ofereix un servei flexible i de proximitat en les més de 40.000 referències disponible.