Homag España, S.A.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Homag España, S.A.U.
Química, 27-29 Pol. Ind. Llinars Park - Apdo. correos 50
08450 Llinars Del Vallés (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑937017100  
🖷:  +34‑937017101
w:  www.homag.com
Maquinària per mecanitzat de fusta

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Homag España, S.A.U.

Homag Group AG és l'oferent capdavanter de sistemes per al sector del mecanitzat de fusta i, en la seva qualitat de "Global Player", està present en tots els mercats significatius. Amb més de 5000 col·laboradors, 14 seus de producció, 20 societats comercials i de serveis pròpies i més de 60 distribuïdors a tot el món, aquest grup combina un Know how únic amb un espectre de productes i prestacions excel·lent, sota un sòlid paraigua, tot això benefici dels nostres clients a tot el món.

El Grup HOMAG fabrica els seus productes en 14 seus, repartides per Europa, Àsia i Amèrica. Cadascuna d'aquestes empreses concentra els seus punts forts en una determinada baula de la cadena de procés i s'explica entre els líders tecnològics i del mercat en el seu camp respectiu. Totes aquestes seus estan estretament interconnectades. Mitjançant unes estructures integrades en una xarxa i una col·laboració intensiva garantim que les màquines i línies dels diferents fabricants es complementin dins d'un sistema reeixit.

El grup HOMAG ofereix un ampli ventall de màquines i línies fetes a la mesura dels tallers de fusteria. A l'hora de desenvolupar aquests productes, així com els seus corresponents serveis, es tenen en compte les necessitats especials d'aquest tipus d'empreses, que són incorporades de forma sistemàtica. A més d'una alta qualitat i productivitat, concedim molta importància a un maneig fàcil, unes possibilitats d'ús flexibles i un preu ajustat.