Geobrugg Ibérica, S.A.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Geobrugg Ibérica, S.A.U.
Av. Cerro del Águila, 3 Oficina 1A3
28703 San Sebastián de los Reyes (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑916592830  
🖷:  +34‑916592835
w:  www.geobrugg.com
Geobrugg protegeix i salvaguarda a la gent i a les obres d'infraestructura

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Geobrugg Ibérica, S.A.U.

Geobrugg, porta mes de 60 anys fabricant i instal·lant sistemes de protecció contra despreniments de roques (Barreres Dinàmiques), sistemes anti-erosió i d'estabilització de talusos i vessants, barreres de control d'allaus, així com proteccions de seguretat i arquitectura. L'èxit aconseguit en aquesta tecnologia, és el resultat d'un procés intensiu de Recerca pròpia i en conjunt amb prestigioses universitats i instituts de recerca, que avalen la qualitat i seguretat de les seves tots els seus productes (R+D). Des de 1976 es vénen desenvolupant assajos de camp a escala natural, controlats i avalats per aquestes institucions neutrals, per complir l'objectiu de seguretat màxima i un mínim de manteniment, a un cost acceptable. Certificats d'elements, sistemes i procediments avalen la fiabilitat d'aquests sistemes. Tota la seva gestió empresarial així com la R+D, es realitzen sota les Normes ISO-9001: 2008, ISO 14000 i OSHAS.
Geobrugg treballa en els següents segments comercials:
Sistemes de protecció contra desastres naturals basats en xarxes i malles de filferro d'acer d'alta resistència, per a protecció contra fenòmens naturals tals com a caigudes de roca, inestabilitats de talusos, lliscaments de terra, devessalls de neu i fluxos de detritos.
Enginyeria de Seguretat productes i solucions especials a força de xarxes de cables d'acer proporcionen protecció contra explosions i detonacions; es poden usar xarxes de protecció contra impactes dinàmics produïts per atacs de vehicles i de navilis, mentre que els alambrados d'alt rendiment actuen com a salvaguarda contra robatoris amb violació de domicili i fugides de presons. Entre les solucions de seguretat tècniques es compta amb malles de filferro d'acer d'alta resistència, sistemes de protecció contra caigudes per a  la mineria i  la construcció d'edificis així com reforços per a elements existents.
Arquitectura basada en cables d'acer, xarxes i malles de cables d'acer i accessoris per a aplicacions arquitectòniques tals com a façanes i sostres de vidre, estadis esportius i sistemes de ponts penjants.