Biesse Ibérica W.M., S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Biesse Ibérica W.M., S.L.
Imaginació, 14 - Pol. Ind. La Marina
08850 Gavà (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑672319208   +34‑902415425  
🖷:  +34‑932633802
w:  www.biesse.es

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Biesse Ibérica W.M., S.L.

Biesse Ibèrica neix l'any 1999, com a filial del grup Biesse, amb l'esperit que caracteritza a Biesse, de proporcionar una sèrie d'avantatges i serveis als nostres clients. Atendre un mercat amb una estructura humana altament especialitzada en totes les elaboracions de la fusta, vidre i pedra, així com proporcionar un servei d'assistència i manteniment que garanteixin la fiabilitat del nostre producte i la satisfacció dels nostres clients.

Biesse Ibèrica aquesta estructurada de forma per donar cobertura a tota la península ibèrica, disposa de més d'1.200 m2 d'instal·lacions (sala de demostracions - centro de formació - emmagatzemis de recanvis) amb seu a Espanya (Barcelona) i a Portugal (Lisboa) a més compta amb una xarxa de mes de 20 entitats col·laboradores que són formades en les nostres dependències amb l'objectiu de donar una resposta de forma immediata en qualsevol part de la península.

En l'actualitat Biesse ofereix el més alt nivell de solucions tecnològiques en tots els camps de la indústria del moble i la fusta, vidre i pedra.