Autodesk, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Autodesk, S.A.
Josep Pla, 2 Torre B-2 - Planta 6
08019 Barcelona Espanya
☎:  +34‑934803380  
🖷:  +34‑934733352
w:  www.autodesk.es

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Autodesk, S.A.

Autodesk porta 23 anys invertint en persones, programari i tecnologia per ajudar als clients a fer realitat les seves idees: a competir i guanyar.

Autodesk va revolucionar la indústria del programari amb AutoCAD®, que va introduir el dibuix en l'entorn PC. La gran popularitat d'AutoCAD va cimentar el compromís permanent de la nostra empresa amb la innovació pràctica que augmenta la productivitat i la rendibilitat. AutoCAD també va obrir el camí al lideratge tecnològic d'Autodesk en sectors com la construcció, infraestructures, indústria i fabricació, mitjans i entreteniment o transferència sense fil.

Autodesk és avui una empresa de programari totalment diversificada que ofereix solucions específiques per crear, gestionar i compartir actius digitals. La nostra comunitat està formada per més de sis milions d'usuaris, quatre socis estratègics globals (Microsoft, Intel, Hewlett-Packard i IBM) i 2.500 desenvolupadors. Ens uneix el mateix esperit amb el qual es va fundar la nostra empresa: innovació que condueix a l'èxit real. Percebrà aquest èxit en els assoliments dels nostres fidels clients, que inclouen totes les empreses Fortune 100 i el 98% de les empreses Fortune 500.

Avançant cap al futur, Autodesk segueix evolucionant en competències estratègiques per contribuir a la sostenibilitat i l'èxit dels nostres clients. Seguim consagrats a facilitar la integració de les millors tecnologies existents (com el modelatge avançat, la col·laboració digital i la gestió de dades pràctica) en les pràctiques empresarials quotidianes. Així podem assegurar-nos que els nostres clients fan realitat les seves idees, competeixen i triomfen en la seva activitat.