Trace Software International, S.a.s. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Trace Software International, S.a.s.
Parc Eco Normandie
76430 Saint-Romain-de-Colbosc França

Cómo llegar

☎:  +33‑232794424  
w:  www.trace-software.com/es
Programari per a disseny elèctric i de sistemes d'automatització

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Trace Software International, S.a.s.

ACERI SA va ser creada en 1987 amb l'objectiu de desenvolupar i suportar programari d'automatització en l'àmbit de l'electrotècnia i l'enginyeria i comercialitzar solucions multi-normes i idiomes.

Després del nostre vintè aniversari seguim perseverant en aquest objectiu, estant a l'avantguarda de la innovació i la tecnologia amb la fi donar un millor servei als nostres clients.

Estem orgullosos que Electrical Designer, des d'un inici el principal desenvolupament, es comercialitzi en 11 idiomes en més de 30 països dels cinc continents.

Paral·lelament al desenvolupament de programes i a la distribució de les nostres solucions, ACERI ofereix als seus clients una àmplia gamma de serveis. Aquests serveis són, en gran mesura, tan importants com el producte final, per proveir als clients una solució clau en mà.

Entre els serveis disponibles que Aceri proporciona, trobem:

  • formació,
  • instal·lació i configuració,
  • suporti tècnic i
  • desenvolupaments a mesura

El principal objectiu dels nostres serveis és assegurar-se que els clients aconsegueixen una alta qualitat de dades, en terminis més curts, i així augmentar el seu benefici, i alhora millorar el seu producte final.

Agraïm als milers de clients que ho utilitzen diàriament els seus suggeriments i suport; i els renovem el nostre compromís per perseverar en la nostra obstinació de suport i millora contínua.