Durán Electrónica, S.L. - Altres equips contra incendis i explosions

Duran Electrónica

Sirenes exteriors d'incendis 24: han d'instal·lar-se de manera que el seu senyal cobreixi tota l'àrea de vigilància sense quedar zones mortes

Fotografia de Sirenes exteriors d'incendis 24
La sirena d'alarma d'incendi ha estat dissenyada per a ús en l'exterior d'edificis, amb la finalitat d'avisar al personal extern de la detecció d'un inici d'incendi pel sistema de detecció i alarma d'incendi d'aquest edifici. A aquest efecte, combina un senyal acústic i una indicació lluminosa intermitent. Per a la seva activació només es requereix subministrar la tensió corresponent.

La sirena d'incendi està indicada per al seu ús en intempèrie. Si es pretén utilitzar en un àrea tancada, cal tenir present que la intensitat acústica d'aquesta sirena podria ser superior al llindar de molèstia auditiva.

La sirena d'incendi ha d'instal·lar-se de manera que el seu senyal cobreixi tota l'àrea de vigilància sense quedar zones mortes. Per a la seva col·locació s'ha de tenir en compte la proximitat de persones, donada la seva elevada intensitat sonora.

Per a la fixació i conexionado, primer obri la sirena, descargolant el cargol frontal i llevant la tapa. Fixi llavors la base a la paret mitjançant cargols en els quatre orificis de les cantonades. Connecti els cables d'alimentació en la regleta, en els terminals marcats "ALIM.", i seleccioni les opcions internes de funcionament, (veure "Opcions de la sirena"). Acabi col·locant de nou la tapa i fixant-la amb el cargol central.

La connexió elèctrica es fa en els terminals marcats "ALIM." seguint la polaritat indicada, (veure Fig. 1). En el centre de la base hi ha un orifici per a l'entrada de cables. El terminal "+AUT." s'usa en combinació amb una bateria interna; (veure "tipus d'activació de la sirena - bateria -").

Opcions:

Aquesta sirena amb pilot lanzadestellos permet seleccionar el temps durant el qual sonarà la sirena, l'ús d'una bateria i la vigilància dels cables d'alimentació, (si s'usa la bateria).

El manteniment de la sirena es limita a una prova periòdica de funcionament per mitjà de l'activació d'una alarma en el sistema de detecció d'incendis al que estigui connectada, podent-se aprofitar les proves de manteniment dels aparells d'aquest sistema. Aquesta periodicitat dependrà sempre del grau de brutícia del lloc on estigui instal·lada.

Qualsevol deficiència haurà de ser revisada pel personal autoritzat.

En cas de col·locar una bateria, s'haurà de provar aquesta d'acord a les seves característiques