Comercial Maquinaria y Bienes de Equipo, S.L. (Cmbe) - Evaporadors

Formeco Serie WT

Evaporadors d'aigua: per a aigües residuals de processos industrials

Fotografia de Evaporadors d'aigua
Els evaporadors d'aigua de la sèrie WT de Formeco, empresa representada per Comercial Maquinària i Béns d'Equip, S.L., permeten la separació de l'aigua en dissolució amb altres productes. El seu objectiu és solucionar el problema de l'eliminació de les aigües contaminades residuals de processos industrials.

El procés consisteix a portar la solució a ebullició: l'aigua s'evapora per després ser condensada immediatament i recollida a la sortida de l'aparell. El contaminant, una fracció menys volàtil, roman en l'evaporador per ser descarregat cíclicament.

Els evaporadors WT Formeco utilitzen les tecnologies més avantguardistes. L'escalfament per condensació, mitjançant bomba de calor, permet obtenir el màxim rendiment al mínim cost operatiu. La pressió de treball d'alt buit proporciona una evaporació a temperatura reduïda per a la reducció de les despeses d'energia i de fenòmens de corrosió. Els processos a simple o múltiple efecte són la tecnologia per a la petita i gran producció, mentre que la programació per microprocessador permet tenir una operativitat de 365 dies a l'any sense vigilància.

La sèrie WT està disponible en diferents tipologies segons el procés d'escalfament: per bomba de calor (models HP) són de tipus serpentín submergit, mentre que si l'escalfament és per aigua calenta (models HW), els evaporadors són amb rascador. També estan disponibles models de circulació forçada (HS) i els de circulació natural.

Els sectors d'aplicació dels evaporadors Formeco són la indústria de l'alimentació (recuperació de les matèries ensucrades), les arts gràfiques i fotografia (banys de revelat, etc.), en la mecànica (per a concentracions d'emulsions olioses), en foses, tintoreries, la indústria química, farmacèutica, etc.