Sterling Fluid Systems Spain, S.A. - Altres bombes

Serie AEH-X, AEH

Bombes de canal lateral: per a indústria química, petroquímica, farmacèutica, fabricadores de béns d'equip, indústria de l'oli i indústria alimentària

Fotografia de Bombes de canal lateral
Les bombes de la sèrie de la sèrie AEH-X/AEH segons EN 734 són de construcció de diverses etapes i impulsors oberts de paletes. Aquesta bomba està disponible per a la indústria normal en un disseny amb un coixinet llis, banyat pel líquid bombat, i un rodament de boles i per a servei pesat la construcció és amb dos rodaments de boles.

Les bombes AEH-X/AEH van ser especialment desenvolupades per a aplicacions difícils en tots els camps de la indústria pel que s'apliquen per al bombament sense problemes de líquids nets, tèrbols o agressius en condicions difícils. Possibilitat de diferents materials sense modificar les dimensions ni les característiques de funcionament així com la intercambiabilidad de components estàndard, fan a l'AEH-X/AEH particularment recomanable com a bomba universal per a tots els problemes de bombament possibles. El resultat és un ampli camp d'aplicació en molts sectors tals com a indústria química, indústria petroquímica, indústria farmacèutica, fabricadores de béns d'equip, indústria de l'oli i indústria alimentària.

Entre les seves característiques tècniques destaquen:

Cabal: fins a 35 m³/h

Altura: fins a 354 m

Velocitat: màx. 1800 rpm

Temperatura: màx. 180 °C

Pressió del cos: fins a 40 bar

Tanqui d'eix: empaquetadura, tancament mecànic, accionament magnètic

Materials: fosa grisa, fosa nodular, acer inoxidable