Metso España, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Metso España, S.A.
av. Arroyomolinos 11, Nave 3
28925 Alcorcón (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑918255700   +34‑902013254  
🖷:  +34‑918255740
w:  metso.com/es
Proveïdor global de tecnologia i de serveis sostenibles per a les indústries de la mineria, construcció, energia, reciclatge de metalls i les indústries de pasta i paper.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Metso España, S.A.

Metso es compon d'un equip de persones altament lliurades que treballen mà a mà per assegurar el seu èxit professional i comercial. Els seus professionals compten amb un bagatge excepcional, sempre compromesos amb la seva labor i enfocats per fomentar el màxim rendiment, aconseguir l'excel·lència en el servei i el lliurament de resultats satisfactoris.

En qualsevol part del món el seu personal està prop de vostè per comprendre les necessitats del seu negoci. Això els confereix una comprensió única que els facilita poder proporcionar solucions eficaces que incrementin la productivitat i el menor impacte mediambiental.

Creuen que la mesura de la seva vàlua està en els resultats que aporten als clients. Per això no transigen en la qualitat dels seus serveis i en l'oferta de productes que els fan. Empren els seus amplis coneixements en matèria tecnològica i en el sector industrial per proporcionar-los solucions d'avantguarda i serveis dissenyats per marcar la diferència de forma real i sostenible.