Link Industrial, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Link Industrial, S.L.U.
Alt, 25 - Pol. Ind. Ca n'Alzamora
08191 Rubí (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935862300  
w:  www.linkindustrial.es
Agitació i barreja de fluids

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Link Industrial, S.L.U.

Experts en agitació i barreja de fluids, equips pel filtraje i evaporació

Link Industrial va ser constituïda l'any 1986 per D. Pere Pons Vallès com una empresa continuadora de la secció de maquinària de Constrema, una signatura de reconegut prestigi en el camp de l'agitació. Des de llavors, la seva activitat sempre ha estat centrada en l'enginyeria, disseny, construcció i servei en l'agitació i barreja de fluids.

Compten amb una oficina tècnica equipada amb elements de disseny en 3D i amb un sistema de càlcul per elements finits. El seu departament de R+D pot dissenyar i desenvolupar tots els projectes sol·licitats pels seus clients amb les millors garanties mitjançant la introducció de contínues millores basades en la seva experiència.

Disposen d'un taller dotat de maquinària i personal especialment preparat per a la fabricació dels equips, sobretot de grans grandàries, que és on ofereixen un major avantatge competitiu; i posseeixen un tanc de proves de 40 m3 amb el qual poden efectuar assajos en càrrega de les màquines construïdes.

És important ressaltar que l'especialització de l'empresa Link Industrial en el camp de l'agitació els ha possibilitat construir agitadors per a equips de màxima responsabilitat.

Entre les seves fabricacions recents es pot destacar conjunts de 36 equips en titani Grau 2 per a una planta a Namíbia i reactors de polimerització de 250 kW i reactors per a hidrogenació fins a 100 bar.